Infolinka: 0915 648 588 (Po-Pi 08:00 - 18:00 | So 08:00 - 13:00)
Eshop zľava: 10% na všetko

Nákupom v eshope získate zľavu 10% na celý nákup oproti nákupu v kamennej predajni.


Zľava bude započítana v košíku na celú sumu nákupu.

Rybárske potreby Ryba
Tovar skladom
odosielame do 24h
0 ks

NOVINKY

Predstavujeme novinky Fox 2020

Ako jedna z mála slovenských predajní, sme mali možnosť sa zúčastniť prezentácie noviniek anglického giganta značky FOX.

 

Predstavujeme Vám TOP novinky, ktoré čoskoro pribudnú v našej kamennej predajni RYBA a na eshope Rybarske.sk

 

BROLLY

Fox ako prvá značka predstavila aj predlžovaciu predsieň na brolly. Ako novinku teraz prináša aj predlžovaciu predsieň pre sériu Ultra Brolly 60, ktorá dokonale sedí na vstupný otvor a vytvorí tak luxusný priestor aj na dlhšie vychádzky.

 

 

SPACÁKY

Pre rok 2020 vyvinula značka Fox trojsezónne a päťsezónne spacáky s označením Duralite, ktoré obsahujú najnovšie duté vlákna, ktoré majú lepšie a dlhotrvácnejšie vlastnosti ako u iných spacákov. Vďaka nim sú spacáky Duralite tenšie avšak s extrémnymi tepelnými vlastnosťami. Nové sú taktiež komplety R-Series Camo System teda lehátko so zabudovaným spacákom.

 

 

ČLNY

Na prezentácii noviniek Fox sme mali možnosť vyskúšať aj nové modely člnov, ktoré sa vyrábajú v dĺžkach od 180cm až po 420cm. Cena týchto člnov síce nie najnižšia, ale prevedenie a kvalita je na maximálnej možnej miere. Vďaka extra šírke poskytujú naozaj dostatok vnútorného priestoru pre každý druh rybačky.

 

 

SIGNALIZÁTORY

Asi najznámejšie signalizátory v Európe, ktoré sa pod názvom Micron vyrábajú už dlhé roky. Ich nové prevedenie prináša okrem nového dizajnu a viacero užitočných a praktických vylepšení. Priestor pre ukladanie prútu sa zvýšil čím už nie je potrebné používať externé uši. Veľkou výhodou je aj voľba farby signalizátora až zo šiestich možností. Novinkou je aj možnosť nastavenia dvoch úrovní citlivosti. Pri naozaj vysokej kvalite je aj cena pomerne priaznivá a preto sa určite budú tešiť obľube medzi kaprármi.

 

 

MOTORY

Motory Fox si u nás získali veľkú obľubu hlavne vďaka vysokej kvalite a spoľahlivosti. Aj tu prišlo k vylepšeniam a nová séria s označením Thrust má napríklad skladaciu hlavicu pre lepší transport či aerodynamickú spodnú časť motora s vrtulou. Model 65lb už u nás nájdete aj skladom a čoskoro aj silné modely 80lb a 100lb.

 

 

OBLEČENIE

Už tradične sa kaprársky gigant Fox zameriava aj na štýlové oblečenie pre rybárov. Mimoriadne široká ponuka sa rozrastá aj napríklad o zimnú bundu a vestu série RS Camo Edition alebo zaujímavú podšitú a extra teplú mikinu Green Silver Sherpa Hoody. Samozrejme už na jeseň aj skladom priamo na našej predajni.

 

 

PODBERÁKY

Budú aj nové podberáky Fox. Podľa sérií prútov X3 a X4 pribúdajú aj rovnomenné modely podberákov, ktoré sa vyznačujú hlavne mimoriadne tuhým telom a ramenami, čo oceníte hlavne pri razantnejšom podoberaní. Už čoskoro v našej ponuke!

 

 

POWER BANKA

Najlepší pomocník na dlhšie rybačky je určite výkonná powerbanka. Obrovskú silu a výdrž prinášajú nové Halo Powerbanky, ktoré budú dodávané v dvoch kapacitách a to 48000mAh a 96000mAh čo dokonale postačuje aj na týždňovú rybačku pri využití vašich elektrických pomocníkov. Samozrejmosťou je vodeodolosť, pogumovaný povrch a možnosť zapnutia svetla v rôznych módoch.

 

 

STOJANY CAMO

Asi každý kaprár pozná legendárne stojany Fox Ranger a Horizon. Pre rok 2020 prichádzajú nové farebné prevedenia týchto stojanov a to vo veľmi zaujímavej Camo farbe. Výhodou Horizon Duo Pod Camo je aj fakt, že v balení sú dodávané popri klasických nohách aj extra predĺžené dlhé nohy. Určite je sa na čo tešiť.

 

 

STOLÍK XXL

Poriadny stolík na rybách je absolútna nevyhnutnosť. Fox pre rok 2020 prináša novinku Session Table XXL, ktorý s rozmermi 115x70cm patrí medzi obrov medzi bivakovými stolíkmi. Obrovskou výhodou stolíka je celohliníková konštrukcia vrchnej dosky, ktorá je tak absolútne odolná voči poveternostným podmienkam. Taktiež konštrukcia nôh a pätiek je mimoriadne silná oproti doterajším modelom.

 

 

VOZÍK

Potrebujete silného pomocníka na prevoz svojej rybárskej výbavy? Najnovší prepravný vozík R Series Barrow Plus je ideálny pomocník do každého terénu. Extra silná konštrukcia a stabilita je zárukou vašej spokojnosti. Ku stolíku je navyše dodávaná aj odopínacia praktická taška v spodnej časti. Už čoskoro aj v našej predajni a na webe.

 

 

TYČOVÁ BÓJKA

Absolútnou novinkou Fox je aj inovatívna tyčová bójka Halo IMP dodávaná v 7m prevedení spolu s 2,5kg závažím a prepravnou taškou. K tejto bójke je možné dokúpiť praktické svetlo, na ktorom je možné meniť až 6 farieb a diaľkový ovládač, na ktorý je možné napárovať až 4 rôzne svetlá. Dosah svetla s ovládačom je až 350m takže svetlo na bójke si dokážete zapnúť a vypnúť z pohodlia vášho bivaku.

 

PRÚTY SPOMB

Kŕmne rakety Spomb pozná asi každý kaprár. Novinku, ktorú už nájdete aj na našej predajni v Trnave sú exkluzívne prúty Spomb a to v prevedeniach 12ft a 13ft s označením MR – Medium Range určené na stredné vzdialenosti a LR – Long Range s extra silou pre dosiahnutie tých najväčších vzdialeností s obrovskou silou.

 

PRÚTY EXPLORER

Mimoriadne zaujímavou novinkou od Foxu sú taktiež praktické prúty Explorer určené hlavne na stalkrovanie teda lov na krátku vzdialenosť či na miestach, kde potrebujete krátky ale dostatočne pevný a silný prút. Tieto prúty sú dostupné v prevedeniach 3lb a 3,25lb pričom pomocou stiahnutia a zasunutia časti prútu nad sedlom navijaka dokážete prút predĺžiť či skrátiť z dĺžky 10ft na dĺžku 8ft.







Rybárska výstava noviniek 2024 prekonala všetky

  Na začiatok by sme radi zdôraznili, že dnešný deň v predajni RYBA v Trnave bol skutočne výnimočný. Chladné počasie

Čítaj ďalej  

Rybárska výstava - predstavenie noviniek 2024

  Milí rybári, keďže výstava noviniek 2023 zožala minulý rok veľký úspech, rozhodli sme sa, že výstavu noviniek

Čítaj ďalej  

10 skvelých tipov na darček pre rybára

    Vianoce sú skoro tu a vy určite riešite tú veľkú dilemu, čo kúpiť vášmu priateľovi, manželovi,

Čítaj ďalej  

Mikuláš zavítal do predajne Rybárske potreby RYBA

  Dňa 9.12.2023 zavítal Mikuláš do predajne Rybárske potreby RYBA v Trnave. Svojou prítomnosťou rozžiaril tváre

Čítaj ďalej  

MIKULÁŠ V RYBE! Sobota 09.12.2023

    Akcia, akú ešte žiadne rybárstvo v SR nespravilo! Mikuláš v sobotu 09.12.2023 prinesie darček pre

Čítaj ďalej  

Lov dravcov: Tipy a triky pre úspešný lov šťuky,

  Lov dravých rýb je pre mnohých rybárov vrcholom rybárskeho zážitku. Dravce ako šťuka, sumec a zubáč sú významnými

Čítaj ďalej  

Rybárska výbava: Ak ste začiatočník, tu je TOP

  Pri príprave na rybársku výpravu je veľmi dôležité skontrolovať a presvedčiť sa, že máte všetko, čo potrebujete.

Čítaj ďalej  

Ako loviť kapry: Taktiky a nástrahy pre úspešný

  Kapor je jednou z najobľúbenejších rýb medzi rybármi a jeho lov môže byť rovnako vzrušujúci ako náročný. Ak

Čítaj ďalej  

Ako si správne vybrať rybársky prút, ak ste začiatočník?

  Rybárstvo je obľúbený koníček a šport po celom svete, ktorý ponúka nielen relax a potešenie z prírody, ale aj

Čítaj ďalej  

Súťaž s Jakubom Fabianom

  Pravidlá súťaže "Súťaž s Jakubom Fabianom”   1. Organizátor a miesto platnosti: Túto súťaž organizuje

Čítaj ďalej  

Úspešná Rybárska výstava noviniek 2023 v Trnave

  Dnes, 15.4.2023 v sobotu, sa na predajni RYBA v Trnave, uskutočnila očakávaná Rybárska výstava noviniek 2023. Hoci počasie

Čítaj ďalej  

Rybárska výstava - predstavenie noviniek 2023

Milí rybári, po úspešnej akcii 10. narodenín a Shimano Days máme pre vás ďalšiu skvelú udalosť! Radi by sme vás pozvali

Čítaj ďalej  

Oslava 10. narodenín Ryby a Shimano Days

Pozývame Vás na veľkolepú oslavu už 10. narodenín predajne RYBA spojenú s exkluzívnou prezentáciou značky Shimano. Oslava

Čítaj ďalej  

Magická rybačka vo Švédsku 2022

  Dlhé čakanie na odjazd, nekonečná cesta, neopísateľne nádherná príroda, krásne jazerá a rieky, výborný kemp. Stručne,

Čítaj ďalej  

Garancia najnižšej ceny

Ak ste našli tento produkt v inom eshope za lepšiu cenu, dajte nám vedieť a my preveríme podmienky lepšej ceny aj u nás! Aby

Čítaj ďalej  

Spôsob a cena dopravy

  Spôsob dopravy Cena Osobný odber TRNAVA 0€ GLS Kuriér 3.50€ Packeta

Čítaj ďalej