Prejsť do eshopu NOVINKY V ESHOPE

.
Bleskový výpredaj tipy na darček Darčekové poukazy Mivardi top ceny Shimano top ceny Starbaits top ceny Fox top ceny práve sme naskladnili nové v eShope mivardi nové v eShope

Vzdy ochotne poradia

, 21.09.2020

Akcie

, 21.09.2020

Super komunikácia, rýchle doručenie.

, 20.09.2020

Rýchle odoslanie Online poradňa

, 19.09.2020
Ďalšie recenzie
panozábery predajne rybárskych a chovateľských potrieb v Trnave na Trstínskej

Rybárske recepty

Ak máte svoj osvedčený kulinársky recept na rybaciu špecialitu, podeľte sa s nami a pošlite ho na info@rybarskepotrebyryba.sk.

Marinovaný kapor s paradajkovou majonézou

Potrebujeme: 6 porcií šupinatého kapra, 1 l vody, 1 / 16 l octu, 100 g cibule nakrájané na kolieska, 8 zrniek čierneho korenia, bazalka, šalvia, 600 g francúzskeho šalátu, 150 g majonézy, 30 g kečupu, trochu kôpru, 2 vajcia uvarené na tvrdo, 2 tvrdšie rajčiny, zelený petržlen

Ako na to: Očistené porcie kapra osolíme. Do hrnca nalejeme vodu, pridáme soľ, ocot, cibuľu a korenie, privedieme do varu, vložíme do toho pripraveného kapra a pomalým varom varíme 18 minút. Potom necháme všetko vychladnúť. Vychladnuté porcie kapra vyberieme a odstránime z nich opatrne väčšie kosti. Na podlhovastú misu na ryby si upravíme podstavec z francúzskeho šalátu, na neho rozložíme porcie kapra a polejeme majonézou zmiešanou s kečupom a kôprom. Poliate porcie kapra sypeme lisovanými žĺtkami a boky ozdobíme jemne sekanými bielkami. Ozdobíme paradajkami a zelenou petržlenovou vňaťou. Podávame ako predjedlo, ako samostatný pokrm alebo ako jedlo po večeri.
Príloha: chlieb, pečivo






COPYRIGHT © 2020 Rybárske potreby Ryba