Pstruh obalený slaninou - Rybárske potreby RYBA
Prejsť do eshopu VÝBER TOP PRODUKTOV

.
Zimný výpredaj tipy na darček Darčekové poukazy Mivardi top ceny Shimano top ceny Starbaits top ceny Fox top ceny práve sme naskladnili akcia 1+1 zadarmo nové v eShope mivardi nové v eShope udice s navijakom zadarmo

Jednoduche objednavanie, prijemni predavaci v obchode. Tovar bol kvalitny, vzhlad presne ako na obrazku.

, 18.02.2020

Siroky vyber Seriozne jednanie Top kvalita

, 17.02.2020

Rýchlosť

, 16.02.2020

ochotný personál

, 11.02.2020
Ďalšie recenzie
panozábery predajne rybárskych a chovateľských potrieb v Trnave na Trstínskej

Rybárske recepty

Ak máte svoj osvedčený kulinársky recept na rybaciu špecialitu, podeľte sa s nami a pošlite ho na info@rybarskepotrebyryba.sk.

Pstruh obalený slaninou

Potrebujeme: 4 pstruhy, šťava z 1 citróna, 1 ČL soli, 1 strúčik cesnaku, 150 g plátkov anglickej slaniny, 1 cibuľa, 1 PL masla, 2, 5 dl zeleninového vývaru, rozmarín, , Plnka:, 100 g syra Niva, 50 g tvarohu, 2 PL mlieka, 1 strúčik cesnaku, petržlenová vňať

Ako na to: Pstruhy umyte, osušte a potrite osolenou citrónovou šťavou. Nechajte odležať asi 1 hod.
Odležané pstruhy naplňte plnkou a otvor zašite. Dajte na pekáč a obaľte slaninou. Pečte vo vyhriatej rúre. Cibuľu očistite, nakrájajte na plátky, opražte na masle, pridajte rozmarín, zalejte vývarom a chvíľu povarte. Pripraveným vývarom zalejte skoro upečené pstruhy a pečte ešte asi 10 min. Podávajte s hranolkami.

Plnka: Pretlačený cesnak zmiešajte s petržlenovou vňaťou, syrom nakrájaným na drobné kocky, tvarohom a mliekom.






COPYRIGHT © 2020 Rybárske potreby Ryba