Zubáč v orechovej kruste - Rybárske potreby RYBA
Prejsť do eshopu Tipy na darček
Podeľte sa o svoje rybárske zážitky.

.
Bleskový výpredaj Darčekové poukazy tipy na darček Mivardi top ceny Shimano top ceny Starbaits top ceny Fox top ceny práve sme naskladnili akcia 1+1 zadarmo nové v eShope mivardi nové v eShope udice s navijakom zadarmo

Veľmi kvalitny obchod a rýchle dodanie bez problémov môžem odporučiť každému.

, 15.09.2019

rýchle doručenie objednaného tovaru

, 13.09.2019

Po objednaní som tovar obdržal na druhý deň. Super rýchlosť.

, 13.09.2019

Rýchle doručenie objednaného tovaru. V prípade, že sa objednaný tovar nenachádza v obchode, resp. bol už vypredaný okamžitá telefonická komunikácia zo strany obchodu.

, 07.09.2019
Ďalšie recenzie
panozábery predajne rybárskych a chovateľských potrieb v Trnave na Trstínskej

Rybárske recepty

Ak máte svoj osvedčený kulinársky recept na rybaciu špecialitu, podeľte sa s nami a pošlite ho na info@rybarskepotrebyryba.sk.

Zubáč v orechovej kruste

Potrebujeme: 600 g zubáča, soľ, hladká múka (na obaľovanie), čerstvé bylinky (petržlenová vňať, pažítka, tymian, šalvia, bazalka), 2 PL oleja, 2 vajcia, 60 g tvrdého syra, 100 g vlašských orechov, 2 PL masla, 3 PL strúhanky, maslo, korenie na ryby, mleté nové korenie

Ako na to: Zubáča pozdĺžne prekrojíme, zbavíme kože a kostí, osolíme, okoreníme a obalíme v múke s nadrobno pokrájanými bylinkami. Rybu opečieme v rozohriatom oleji z oboch strán. Vajcia rozšľaháme, pridáme strúhaný syr, posekané orechy, osolíme a zľahka premiešame. Porcie ryby vložíme do pekáča potretého maslom, prikryjeme orechovou zmesou, posypeme strúhankou, pokvapkáme maslom a v predhriatej rúre zapečieme do zlatista cca 30 min. pri 200 C. Podávame s varenými zemiakmi alebo zemiakovou kašou.






COPYRIGHT © 2019 Rybárske potreby Ryba