Prejsť do eshopu NOVINKY V ESHOPE

.
Bleskový výpredaj tipy na darček Darčekové poukazy Mivardi top ceny Shimano top ceny Starbaits top ceny Fox top ceny práve sme naskladnili nové v eShope mivardi nové v eShope

Vzdy ochotne poradia

, 21.09.2020

Akcie

, 21.09.2020

Super komunikácia, rýchle doručenie.

, 20.09.2020

Rýchle odoslanie Online poradňa

, 19.09.2020
Ďalšie recenzie
panozábery predajne rybárskych a chovateľských potrieb v Trnave na Trstínskej

Rybárske recepty

Ak máte svoj osvedčený kulinársky recept na rybaciu špecialitu, podeľte sa s nami a pošlite ho na info@rybarskepotrebyryba.sk.

Zubáč v orechovej kruste

Potrebujeme: 600 g zubáča, soľ, hladká múka (na obaľovanie), čerstvé bylinky (petržlenová vňať, pažítka, tymian, šalvia, bazalka), 2 PL oleja, 2 vajcia, 60 g tvrdého syra, 100 g vlašských orechov, 2 PL masla, 3 PL strúhanky, maslo, korenie na ryby, mleté nové korenie

Ako na to: Zubáča pozdĺžne prekrojíme, zbavíme kože a kostí, osolíme, okoreníme a obalíme v múke s nadrobno pokrájanými bylinkami. Rybu opečieme v rozohriatom oleji z oboch strán. Vajcia rozšľaháme, pridáme strúhaný syr, posekané orechy, osolíme a zľahka premiešame. Porcie ryby vložíme do pekáča potretého maslom, prikryjeme orechovou zmesou, posypeme strúhankou, pokvapkáme maslom a v predhriatej rúre zapečieme do zlatista cca 30 min. pri 200 C. Podávame s varenými zemiakmi alebo zemiakovou kašou.






COPYRIGHT © 2020 Rybárske potreby Ryba